Laminerede kort

Laminerede kort Det er meget simpelt at skrive eller male på vores laminerede kort. Du skal blot have en tørret marker, vi anbefaler mærket Bic Velleda®, og som du kan se i den følgende video, kan du tegne og viske direkte på kortet.

Hvordan man maler og sletter på et kort?

De laminerede kort fra vores virksomhed er forberedt med et lag plastik på begge sider, der gør det nemt at tegne med tørre markører eller whiteboard markører, såsom dem, der kendes fra Bic Velleda® til præsentationstavler.


Anvendelser af laminerede kort

Laminerede kort er nyttige både for virksomheder og enkeltpersoner. Fra at markere ruter eller kommercielle handlinger til at kunne markere områderne for vores næste rejse på en hurtig og visuel måde. Alle kort er dobbeltsidet laminerede, så de nemt kan placeres på væggen.

Inden for erhvervsområdet bruges vores laminerede kort af tusindvis af virksomheder inden for forskellige områder. Fra store logistikvirksomheder til mere lokale kommercielle virksomheder for at kunne lokalisere deres aktiviteter på territoriet. Den dobbelte plastbeskyttelse gør det også muligt at rengøre kortet med en klud og samtidig fungere som reference for et specifikt territorium.

Bestil vores laminerede kort i Danmark

På vores hjemmeside har du mere end 1000 vægkort oprettet med digital teknologi til at male og slette direkte på planeten. Fra verdenskort til kort over byer eller regioner. Alle territoriale variabler for at kunne give det større anvendelighed

Alle vores kort købt online har gratis fragt til enhver destination i verden, leveret via UPS eller FedEx, afhængigt af det geografiske område, til alle lande i verden gennem vores specielle hvide paprør på 99 x 5 x 5 cm. Når kortet er fjernet, kan det nemt fastgøres på væggen med dobbeltsidet tape eller placeres i en ramme.